Cautare

703 de rezultate pentru "liceul lps braila" (6.89 secunde)
Agenda vizitei sefului Camerei Deputatilor va include si participarea sa la festivitatile de acordare a diplomelor si premiilor elevilor olimpici care au fost la Olimpiada Nationala de Stiinte Socio-Umane, programata de la ora 11:30, la Liceul "Ady Endre".
Pentru edificarea opiniei publice, sub aspectul pregatirii, experientei si responsabilitatii, spre deosebire de dumneavoastra, am terminat liceul la 19 ani, la zi si ca sef de promotie, am absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes - Bolyai din Cluj - Napoca, la 24 de ani, la zi si cu media aproape 10, iar, inainte de a intra in politica, am fost procuror, jurnalist, director de ziar si prefect in judetul Satu Mare.'
Ati predat Aeronautica la Liceul Industrial nr. 1 pana in 1990. Va e dor de catedra? Radu Berceanu: Uneori da.
87, Liceul George Enescu, Scoala nr. 206, Scoala nr. 31, Scoala nr. 93, Scoala nr. 109, Scoala nr. 110, Sala Sport Scoala Generala nr.
Atletii juniori II de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" din Craiova au obtinut patru medalii la Campionatul National in sala, desfasurat in weekendul trecut la Bucuresti.
Aproximativ 50 de vorbitori de limba spaniola, unii dintre ei elevi la Liceul "Cervantes" din Capitala, imbracati cu tricouri pe care scrie "Pregunta me" - "Intreaba-ma", ii vor ajuta pe suporterii spanioli care le vor cere informatii.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. De cativa ani, participa la targurile de la MTR.
La Tiraspol s-a infiintat Liceul romanesc Duca Voda, iar cinematografe in Tiraspol, Ananiev si Odessa. Reprezentatii cinematografice au avut loc in toate satele Transnistriei (76).
Revad in gand toate casele frumoase cuprinse intre liceul Balcescu si Inspectoratul Scolar. Aleea Garii, cu soseaua din piatra cubica facuta de nemti, cu copacii seculari si casele care amintesc de alte vremuri, ale fostelor familii notabile din oras.
- Inceputul lor se vedea foarte rau. Am terminat liceul in '59 si patru ani n-am putut intra la facultate, pentru ca tata era inchis.
A terminat Liceul Sfantul Sava, a intrat la facultate (Litere), a renuntat, a intrat din nou si cu greu a si absolvit (specializarea sarbo-croata â€" a fost, probabil, singurul absolvent al acestei specializari care n-a stiut nici macar alfabetul chirilic.
Imediat dupa Revolutie am revenit in invatamant, la Liceul Spiru Haret din Tulcea. Trebuie sa va spun ca sunt foarte legat de acest oras pentru ca aici mi-am petrecut o buna parte din viata - copilaria, adolescenta si tineretea.
Grivita la malul Borcii (asta pentru a prinde Liceul Economic si Piata Mare, Gara CFR Calarasi Port , uzinele electrice si de apa, Turnul de Apa, spitalul vechi, maternitatea, arestul, dar si podul peste Jirlau, stavilarul, iar la sud,faleza si portul vechi), in aceest spatiu fiind cca 300 cladiri (mai exact 296 ), acestea fiind mai mari sau mai mici.
A urmat liceul la Botosani si Calarasi. In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
"Vrem sa realizam o banda pentru viraj la dreapta pentru soferii care vor sa se indrepte spre Liceul 'Elena Cuza'.
4 din Bailesti li s-au alaturat si colegii lor mai mari de la Liceul "Mihai Viteazul", care, impreuna cu dascalii, au declansat o campanie de strangere de fonduri, alimente si material didactic.
In primul rand , alegerea nu este una luata de curand , nu este o noutate pentru mine a fi parte din colectivul RPG , se modifica doar titulatura.Implicarea mea activa in cadrul firmei dateaza de cand aveam 16 ani , atunci incercam sa ,, fur meserie '' si sa aflu toate dedesubturile acestei afaceri.Am facut cam tot ce se putea face in aceasta firma , de la sampling , impartire de pliante , negociere de contracte pana la a lua parte la antrenamentele colegilor de la interventie.Insa mereu am facut acest lucru in paralel cu studiile.La inceput in paralel cu liceul , apoi in paralel cu facultatea de drept , nefiind astfel total focusat pe implicarea in firma.Pana de curand am fost agent de vanzari si desi instinctul oricarui agent de vanzari ar fi sa spuna ca a crescut RPG-ul , adevarul este ca RPG m-a crescut pe mine , valorile ei aplicandu-se asupra alor mele , asupra caracterului meu.Incepand de acum , voi fi purtatorul de cuvant al firmei , fiind responsabil cu exprimarea punctelor de vedere oficiale ale companiei.6.
"Initiativa i-a apartinut lui Emil Rosescu, absolvent din promotia 1936, care a servit liceul ca profesor de istorie de la incheierea studiilor universitare si pana la pensionare", a declarat unul dintre semnatarii petitiei, doctorul Alexandru Georgescu, absolvent al promotiei 1946.
- In 1983 am venit, cand am terminat liceul. Eram un grup de tineri impotriva regimului. Nu puteam sa mergem pe strada, ne opreau Securitatea, ne anchetau, nu puteam face nimic, nu aveam nici voie sa ne adunam.
Imi aduc aminte de cei 18 ani petrecuti in Algeria unde tatal meu era ofiter si unde am fost elev la liceul René Basset din orasul Mostaganem.
google-analytics.com